justinfanfiction

Direktlänk till inlägg 27 september 2013

Chapter 17 - What?

Av justinfanfiction - 27 september 2013 16:11

Klockan var fem och Justin hade pratat med Alfredo, Scooter och Kenny och vi skulle ses vid restaurangen klockan 7. Jag och Justin hade badat i min pool och legat i solen hela dagen. Jag tog en dusch och satte på mig kläder som passad bra till middagen, och Justin duschade efter mig. Jag sminkade mig och Justin gjorde sig också klar, sen var det dags att åka.

När vi satt i Justins bil och klockan var kvart i sju så ringde Justins telefon och det var Alfredo.

”Tja”, svarade Justin och med en fokuserad blick på vägen. ”Ja, vi är på väg. Vi ses där om några minuter,” sa han och la på.

”Är dem där?”, frågade jag.

”Ja, och det var mycket papparazzis där”, sa Justin och jag såg hur irriterad han var. Han hade berättat för mig, att hur mycket han än älskade att vara sångare så var inte lätt med att folk som ville komma åt hans privatliv. Och det förstod jag, för varje gång jag och Justin hade varit tillsammans på en offentlig plats så kunde inte vi vara ensamma. Det kändes som att någon skulle hoppa på oss vilken sekund som helst.

Jag suckade och kollade ut för fönstret. Jag visste att vi aldrig skulle kunna få ett privat förhållande, men det hörde till. Jag kunde inte bara ge upp på vårt förhållande för den orsaken, även hur jobbigt det var. Jag älskar honom för mycket. Om jag ville vara ihop med honom så måste jag räkna med det här, och jag är redo för det.

”Justin, jag tror jag vill visa att vi är ihop”, sa jag och kollade hoppfullt på honom.

Han sken upp med ett stort leende. ”Jag älskar dig Linn, det gör jag verkligen.” Han kollade snabbt på mig, men behövde kolla på vägen igen.

”Och jag älskar dig”, sa jag och kysste honom på kinden.

När vi kom fram stod det väldigt många papparazzis utanför restaurangen och dem såg Justin bil och sprang fram till den. Vi gick ut ur bilen och vi hörde många skrika. Kenny kom till oss gjorde så vi kunde komma in till restaurangen. Medans vi gick in höll jag och Justin varandra i handen. Folk började skrika frågar som ”Är ni ihop?!” ”Kyss varandra!”

Jag små log lite åt vad dem skrek åt oss. Jag trodde det skulle vara mycket värre, att dem skulle skrika dumma saker om oss och kritiksera vårt förhållande.

”Det gick ju bra”, sa jag och log stort mot Justin. Han såg lika nöjd ut som jag och kysste mig. Jag såg att det började blixtra av att kameror började ta bilder och folk trängdes utanför dörren. De var så galna bara för att få en bild på oss.

Jag märkte sedan att det var en ganska liten restaurang och den var helt tom på folk, fast det bara var ett fåtal bord. Jag såg Alfredo sitta vid ett av borden och pratade med Scooter som satt mitt emot honom.

”Tjena boys”, sa jag och Scooter och Alfredo ställde sig upp för att krama om mig. Jag kramade Scooter först och sedan Alfredo.

”My homie”, sa Alfredo och log stort innan han kramade om mig. Jag skrattade i hans famn. Jag kände mig så glad.

Vi satte oss ner och jag satte mig bredvid Justin och höll honom i handen under bordet. Han log blygt åt mig och jag kysste honom på kinden och fnittrade.

”Vad ska man beställa?”, frågade jag alla och tog upp menun.

”Pizzorna är skit goda”, sa Kenny.

”Men det får jag inte äta”, sa jag och skrattade lite stelt. Jag fick inte äta något som innehöll så mycket kolhydrater för min diet och för mitt jobb. Jag hade alltid älskat pizza, men jag hade nästan glömt bort smaken efter att inte ha ätit det på tre år.

”Varför då?”, frågade Kenny chockat. Jag trodde att han visste att jag var modell.

”Jag är ju modell och det är ganska stränga regler”, sa jag och ryckte på axlarna.

”Ah, juste. Det är ju svårt att missa när Justin springer unt och visar varje bild på dig själv som du har lagt upp på twitter”, sa Kenny och skrattade.

Hela bordet började skratta, jag också. Justin skrattade lite tyst och kollade blygt ner på hans händer. Jag tog mitt inger under hans haka så att han kollade på mig och kysste honom.

”Berätta lite om ditt jobb”, sa Scooter som alltid tyckte att det var så intressant med olika jobb. Han var så intresserad i allt att det nästan var löjligt, men jag tyckte om det med honom. ”Vad vill du veta?”, frågade jag.

”Vad är det bästa med att vara modell?”, frågade han och alla i bordet verkade intresserade.

Jag behövde tänka efter ett tag, för att det fanns många saker som var bra. ”Jag älskar att resa, och jag har fått resa till så många olika länder. Och så har jag fått åka till många modevisningar och träffat många coola personer.” Det jag menade med den meningen var mer inriktad till Justin, men jag hade träffat många coola personer som var i mode branschen. ”Det bästa jobbet jag har gjort är nog var nog på Victoria Secret Fashion Show.”

”Jag kommer ihåg att jag och Justin såg dig på tv!”, sa Alfredo och pekade på mig.

”Du var inte med när Justin var gäst artist?”, frågade Kenny.

”Nej, jag var faktiskt sjuk då”, sa jag. ”Jag har varit med i alla år efter den gången.”


Middagen var mysig, jag hade lärt känna Kenny lite mer och jag älskade honom. Han var så positiv och han berättade massa historier om Justin när han var mindre. Jag skrattade så mycket att jag fick ont i magen.

Vi gick ut ur restaurangen, en stor folkmassa var fortfarande kvar och hade väntat på att vi skulle komma ut. Kenny hade ringt några till livvakter så vi skulle komma ut.

Många skrek Justins namn, han gick före mig och höll mig i handen men jag hörde en tjej som skrek mitt namn som var precis bakom en av dem stora livvakterna. Jag släppte Justins hand och gick fram för att hälsa på henne. ”Hej älskling”, sa jag till henne och hon gav mig hennes telefon så jag skulle ta kort på oss. Hon såg helt chockad ut och det såg ut som hon skulle börja gråta.

”Oh”, sa jag och kramade om henne. Hon började gråta och jag fick tårar i ögonen. Att en sån fin tjej kunde bli så glad att träffa mig.

Jag gav henne min telefonen. ”Skriv din twitter så tar jag kontakt med dig”, sa jag och log. Hon tappade andan och skrev snabbt ner hennes twitter namn. Jag tog ett kort med min telefon och kysste hennes på kinden innan jag vinkade hejdå. När jag gick förbi andra så började dem skrika mitt namn också, jag hann ta några fler bilder med andra fans innan jag behövde sätta mig i den stora svarta bilden som Justin, Scooter och Alfredo redan satt i. Jag satte mig bredvid Alfredo, för Justin satt mellan Scooter och Kenny, med ett stort leende.

Jag kollade på bilden som jag hade tagit med tjej, gick in på hennes twitter och jag började följa henne. Jag kollade på bilderna som hon hade lagt upp och nästan alla var på mig.

”De är så söta”, sa jag och kände mig så rörd av mina fans när jag kollade på andra konton som hade lagt upp bilder på mig.

”Vilka?”, frågade han och jag hörde på hans röst att han var chockad.

”Mina fans såklart, såg ni tjejen jag tog kort med? Hon gav mig hennes twitter och hon har lagt upp massa bilder på mig”, sa jag och isade en av bilderna som hon hade lagt upp.

Jag kollade på Justin och han hade ett stelt leende på läpparna, Scooter och Alfredo också.

”Vad är det?”, frågade jag och tog ner telefonen.

”Inget”, sa Justin kort och jag såg att han ansträngde sig för att le.

”Jo, men ärligt. Vad är det?”, frågade jag och kollade på Alfredo.

”Du hörde inte, så det är ingen ide att berätta”, sa Scooter snabbt när Alfredo hade öppnat munnen för att berätta.

”Hörde vad?”, sa jag och kollade på Scooter. Såklart jag ville veta vad det handlade om nu när dem gjorde så stor grej av det.

”Det var inget Linn”, sa han och knäppte upp sitt säkerhets bälte och satte sig bredvid mig. Så nu satt jag i mitten av honom och Alfredo.

”Okej”, sa jag. Men jag släppte det inte, jag planerade att jag skulle släppa ut svaret direkt när jag var ensam med Justin.

Han log mot mig och la sin arm på mina axlar.



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av justinfanfiction - 5 februari 2014 20:11

Saknar att skriva och skulle så gärna vilja skriva ett slut på berättelsen, men har inte tid. Har verkligen inte det.  ...

Av justinfanfiction - 28 oktober 2013 11:31

”Ska vi dra hem eller?”. frågade jag när Justin packade ihop sina saker. ”Jag måste vara kvar ungefär en timme till”, sa Justin och himlade med ögonen. ”Hur mycket är klockan?”, frågade jag och kollade på mobil...

Av justinfanfiction - 18 oktober 2013 22:35

De senaste dagarna hade jag inte kunnat tänka mig ett liv utan Justin. Det började bli barnsligt hur mycket jag föll för Justin, och hur mycket jag älskade honom. Även om vi hade bråkat några få gånger, så kunde jag inte föreställa mig en bättre rela...

Av justinfanfiction - 8 oktober 2013 22:30

Direkt när jag och Justin kom in i hans hus och vi var ensamma, frågade jag vad det handlade om tidigare. ”Vill du verkligen veta?”, frågade Justin tveksamt och satte sig tungt på soffan. Jag nickade ivrigt och satte mig bredvid honom...

Av justinfanfiction - 3 oktober 2013 14:03

Förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag, men jag har haft väldigt många andra saker att göra. Jag märkte att när jag la upp ett kapitel varje dag så hade jag ingen tid för läxor eller absolut det viktigaste mina vänner. Jag har ändå märkt at...

Presentation


Här skiver jag en Justin Bieber Fanfiction. Om du har några frågor, ställ dem gärna! :)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

body, a:hover {cursor: url(http://ani.cursors

Justin Bieber - Believe

Ovido - Quiz & Flashcards